Onze cultuur: knalgeel

Onze cultuur is geel. Knalgeel. Wij barsten van de energie, gaan lekker op veel vrijheid én zijn altijd optimistisch. Onze kernwaarden? Eigenzinnig, flexibel en continu verbeteren. Wij doen het graag net even anders. Wij durven en leren door te vallen en weer op te staan. Jij legt de lat hoog en overtreft jezelf telkens weer opnieuw. Daar helpen wij je natuurlijk wel bij. Wij groeien. Groei jij met ons mee? 

Work hard, play hard

Bij Veneta.com werken we hard. Vooruitgang, dat is waar we voor gaan. Elke dag weer. En dat vraagt inzet, van meer dan 350 collega's. Maar die inzet belonen we ook. Work hard, play hard. Denk aan het Veneta festival, een cocktailworkshop of een vrijdagmiddagafsluiter met een borrel. Bij Veneta.com weten we hoe een goed feestje gevierd wordt. Plezier hebben in wat we doen staat bij ons voorop!

#1 in online raamdecoratie

Een aantal jaren terug ontstond het idee om een veelzijdige webshop op het gebied van raamdecoratie op te richten. Een webshop waar de klant gebruik kan maken van zelfservice, maar ook de hulp kan inschakelen van adviseurs en monteurs. En dat plan? Dat bleek een groot succes te zijn. Inmiddels is Veneta.com uitgegroeid tot dé nummer 1 in online raamdecoratie. We hebben ruim 2 miljoen ramen bekleed in Nederland en verkopen ook in België & Denemarken. En in 2022 stormden we de Twinkle100 binnen op plek 49. Dé e-commerce lijst van de grootste online verkopers. Daar zijn we trots op!