Privacyverklaring

Veneta.com, gevestigd aan de Loggerweg 2, 8042 PG te Zwolle, ontvangt, verwerkt en bewaart persoonsgegevens die verstrekt worden via werkenbijveneta.com. In deze privacyverklaring leggen wij uit op welke manier wij dit doen.

Waarom vragen wij om persoonsgegevens?

Veneta.com groeit hard en om dat door te zetten willen wij natuurlijk de allerleukste nieuwe medewerkers werven. We zijn ook heel blij dat jij onze website al hebt gevonden, maar om jou ook makkelijk terug te vinden hebben we een aantal persoonsgegevens van je nodig. Zo kunnen we snel met je schakelen als je in aanmerking komt voor een nieuwe baan bij Veneta.com

Deze persoonsgegevens willen we van je weten

Als je direct op één van onze vacatures reageert, hebben wij in eerste instantie alleen jouw voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Ook vragen wij natuurlijk altijd om een begeleidende sollicitatiebrief. De persoonsgegevens die jij verwerkt in die brief, zoals eventueel je adres of een foto, behoren ook tot de persoonlijke gegevens die we van jou opslaan. Staat er nu geen geschikte vacature voor jou tussen en maak je een jobalert aan? Dan vragen we alleen om je interesses en e-mailadres.

Wie krijgt de persoonsgegevens te zien?

Jouw persoonlijke gegevens zijn natuurlijk hartstikke privé, dat willen wij ook graag zo houden. Daarom letten wij bewust op waar jouw persoonsgegevens terecht komen. Voor de eerste afhandeling komen jouw persoonsgegevens terecht bij onze collega’s van HR. Zodra je verder in het proces komt, krijgt natuurlijk ook de leidinggevende van de afdeling waar jij hebt gesolliciteerd deze persoonsgegevens. Wel zo handig natuurlijk voor het sollicitatiegesprek. Wij wisselen jouw persoonsgegevens niet uit met derden.

Je persoonsgegevens laten aanpassen

Heb je een ander nummer of werkt je mailadres het opeens niet meer? Dan wil je natuurlijk graag je persoonsgegevens bij ons laten aanpassen, want die droombaan bij Veneta.com wil je niet mislopen. Aanpassen kan heel makkelijk, door een e-mail te sturen naar hr@veneta.com. Heb je in de tussentijd een andere baan gevonden en wil je jouw persoonsgegevens bij ons verwijderen? Ten eerste: gefeliciteerd! En jammer natuurlijk dat wij jou nu mislopen, maar fijn dat je ons op de hoogte brengt. Ook dat kan namelijk via hr@veneta.com.

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?

Zodra je bij ons solliciteert proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Om te zorgen dat de gegevens niet eerder verdwijnen dan wij kunnen bellen, slaan we jouw persoonspersoonsgegevens voor één maand op. Want ook als je toch niet bij de baan paste waar je voor solliciteerde, kan het zomaar zijn dat een paar weken later wel de perfecte baan voor jou vrijkomt.

Wat gebeurt er als ik mij aanmeld voor een jobalert?

Zit jouw perfecte vacature er nu niet tussen, maar wil je wel heel graag bij Veneta.com werken? Dat snappen wij! Daarom kun je heel makkelijk een jobalert aanmaken voor jouw interesses. Omdat wij ook niet weten wanneer jouw droombaan beschikbaar is, blijft een jobalert net zo lang actief als jij dat wilt. En om echt niets te missen van al het leuks dat wij bij Veneta.com doen, krijg je ook automatisch onze nieuwsbrief toegestuurd.